Har du bilder?

Som du ser finns det ganska få bilder i Föda Hemma-bok-bloggen nu. Men vi hoppas att du har bilder från din hemfödsel som du vill skicka till oss för att illustrera texterna!

Vi kan inte betala något för bilderna, men vi uppger naturligtvis vem bilden tillhör och vem som har fotograferat.

Om du vill få med din bild, skicka den digitalt till oss. Den behöver inte vara i något speciellt format eller någon särskild storlek, vi fixar till den så att den passar. Skriv också vad du heter, vad fotografen heter (om det inte är du själv) och lite om vad bilden föreställer. Glöm inte att skriva var du har tänkt att den ska passa in!

Du kan också posta vanliga bilder i ett kuvert, men tänk på att skicka med ett returkuvert med frimärken och din adress på, så att du kan få tillbaka dina bilder när vi har scannat in dem. (Det kan ta ett tag!) Skicka med samma uppgifter som om du hade mailat. Skriv till oss så får du postadressen.

CircleOfLight_50b_SandraBiePS De bilder som vi har är bilder som vi har fått tillstånd från fotografen eller målaren att använda. Bilderna som illustrerar loggan och avsnittet ”Låt tiden gå” är utlånade av konstnären Sandra Bierman.

Pappa_50b_SandraBiermanVi ber er att INTE ladda ner någon av dessa bilder till er egen dator, eftersom det var villkoret för att vi skulle få låna dem. Tack på förhand!

Lämna ett svar